Atera bouwadvies - BTW: 154436653B01 KVK 53424182 Op de diensten van Atera Bouwadvies zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u op verzoek bij ons opvragen.
Milieuprestatie berekeningen
Atera Bouwadvies heeft veel ervaring met het maken van milieuprestatie berekeningen en daarbij behorende rapportage van zowel kleine projecten als van grotere projecten. sinds 1 januari is de eis geldend van max 1,00 euro schaduwkosten per  BVO per jaar. Dit heeft gevolgen voor met name woningen met veel milieubelastende, maar energie besparende installaties, zoals PV en warmtepompen.
Neem voor meer informatie
contact
 met ons op.
De Milieuprestatie Gebouwen; MPG berekent de milieubelasting van de in een gebouw gebruikte materialen. Het Bouwbesluit 2012 stelt deze berekening verplicht voor nieuwbouw woningen, woongebouwen en kantoren met een oppervlakte vanaf 100 m2. Elke milieuprestatieberekening moet voldoen aan de zogenoemde ‘Bepalingsmethode Milieuprestatie gebouwen en GWW-werken’ waarmee de milieuprestatie van een compleet bouwwerk kan worden bepaald, op basis van de prestatie van de producten en  elementen waaruit het is opgebouwd.  De milieuprestatieberekening is alleen van toepassing op nieuwbouw van: woonfuncties (woningen en woongebouwen) kantoorfuncties >100 m2.
Home E-scan Diensten Wie zijn wij Contact